Step 1: Create Account >> Step 2: Customize Order >> Step 3: Order Complete

TAWARAN KHAS! Upgrade Pembelian Anda!

6 TEMPLATE KILLER RESUME Untuk Anda Edit dan Masukkan Maklumat Anda.
Tambah RM20 sahaja
(jimat RM100!)

Bila nak bersaing dengan calon yang ramai, anda perlu buat sesuatu yang berbeza dengan rakan yang lain. Perkara PERTAMA yang anda perlu adalah 'outstanding resume'!

Calon-calon lain ambil contoh resume percuma di internet, edit dan hantar. Eh eh eh... Apa ni! Daripada 30 resume calon yang diterima, 21 guna template sama! Memang jemmm lah. Tak ada keunikan langsung. Anda ingat resume anda akan masuk 'bakul panggilan' atau 'bakul sampah'?

Buat sesuatu kepada resume anda. Berikan nafas baru. Biar 'kerani' yang pilih resume anda rasa terpegun dan masukkan resume anda dalam 'bakul panggilan' temuduga! Ahah!

NAH! Ambil 6 Template Resume Ini!

  • Susunan Killer! - Susunan konten resume ini telah diatur mengikut komponen yang diperlukan oleh penemuduga. Anda hanya perlu isi sahaja. DONE!
  • Theme Berwarna - Biarlah orang lain hantar resume 'hitam putih'. Anda hantar resume yang ada sedikit warna (moderate). Letak diri anda sebagai kerani yang sedang buat 'sorting' ratusan resume yang dihantar. Resume mana anda nak pilih pada pandangan pertama anda? AHAH!
  • Variasi Komponen - Anda akan dapat 6 template yang mempunyai variasi berbeza. Ada yang mempunyai text sahaja, ada yang mempunyai 'performance bar'. Untuk jawatan berkaitan teknikal (engineer, juruukur etc) gunakan resume yang ada 'performance bar'. Untuk jawatan ikhtisas (akademik, guru etc) gunakan resume text based. KILLER!
  • Warna Universal - Grey, Ocean Blue, Elegant Green adalah 3 warna yang kebiasaannya digunakan dalam logo syarikat. Satu advantage jika anda hantar resume yang pada tema warna yang hampir sama dengan tema warna syarikat yang anda nak pohon (syyyy tak ada orang nak bagitahu anda maklumat ini). SYYYYYY!
  • Editable! - And aboleh edit, masukkan maklumat abda, cantumkan komponen ikut kesesuaian. Ianya milik anda dan akan jadi presentation diri anda. Buat apa sahaja, convert jadi PDF dan terus print! SETTLE!

Semuanya dalam format 'EXCEL'. Tak perlu risau, kita sediakan tutorial untuk memudahkan anda edit dan guna. Semuanya kita tunjuk satu persatu. Anda hanya perlu ikut step mudah yang ditunjukkan.

Setiap komponen ini kita jual dengan harga RM20 setiap satu menjadikannya harganya RM120 untuk 6 template. Tetapi khas untuk anda hari ini hanya bayar RM20 untuk semua 6 template ini! Wow! Jimat RM100!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.